Homemade mac and cheese with bacon and shredded carrots. Subbed bacon for the butter and rendered the fat to make the sauce. Shredded carrots for extra veggies. Broccoli on the side. 550 calories for the plate.
|
1601 kcal
|
Fett: 69,21g | Eiw: 68,42g | Kohlh: 171,02g.
Frühstück: Betty Crocker Peanut Butter Cookies, Great Value Olive Oil Cooking Spray, Lee Kum Kee Sriracha Chili Sauce, Never Any Apple Maple Chicken Breakfast Sausage, Egg, Oroweat Organic Thin Sliced Sweet Baby Grains , Ghirardelli Triple Chocolate Brownies. Mittagessen: Dynasty Sesame Seed Oil, Fish Sauce , Lee Kum Kee Sriracha Chili Sauce, Spice World Shallots, Broccoli , Hellmann's Light Mayonnaise, Egg, Nasoya Chinese Style Noodles. Abendessen: Olive Oil , Broccoli , Macaroni or Noodles with Cheese. mehr...
|
|
Kommentare
10 Nov 21 vom Mitglied: mountainman2
|
10 Nov 21 vom Mitglied: 2melons
|
That looks like good Mac n cheese 🤤
10 Nov 21 vom Mitglied: Supergainz1
|
10 Nov 21 vom Mitglied: rhodalee
|
10 Nov 21 vom Mitglied: ACBelle
|
The bacon might become a permanent swap for the butter in my house. This tasted even better the second day.
Thanks everyone!
11 Nov 21 vom Mitglied: bdixon1989
|
|
|
|
|
Einen Kommentar abgeben
Sie müssen sich anmelden, um einen Kommentar abgeben zukönnen. Klicken sie hier, um sich anzumelden.
|
|
|
bdixon1989's Gewichtsverlauf
|