Zucchini fritter, roasted some sweet potatoes,green beans and shiitake mushrooms. Made a yogurt cucumber dip and 1/2 avocado Sunday lunch😊Wishing everyone a beautiful day stay warm🥶
|
993 kcal
|
Fett: 51,45g | Eiw: 39,01g | Kohlh: 98,79g.
Frühstück: Activia Vanilla Yogurt, Chaffle, Fruit. Mittagessen: Opadipity Cucumber Dill Greek Yogurt Dip, Calavo Avocado, Schwan's Roasted Sweet Potatoes, Trader Joe's Roasted Green Beans with Olive Oil, Sea Salt & Black Pepper, Zuccini pizza. Abendessen: Wild Harvest Mixed Greens & Spinach Salad. Snacks/Sonstiges: Snak Club Sunflower Kernels, Bell Plantation PB2 Powdered Peanut Butter, Quaker Rice Cakes - Lightly Salted, Chimes Ginger Chews. mehr...
|
|
Kommentare
Looks delicious and healthy!
14 Jan 24 vom Mitglied: Agnes Z
|
|
|
|
|
Einen Kommentar abgeben
Sie müssen sich anmelden, um einen Kommentar abgeben zukönnen. Klicken sie hier, um sich anzumelden.
|
|
|
|