auroraioanid's Notizen, 09 Mrz 15

26. Grey Monday, but, hey, in the 40's and I have lost one lb :-)
Have a wonderful week, everyone. Lost 7 lb in February. Lost 2 lb in March so far.
98,9 kg Bisher verloren: 2,7 kg.    Still to go: 26,3 kg.    Diät befolgt: 100%.

Diätkalender ansehen, 09 März 2015:
1241 kcal Fett: 82,16g | Eiw: 80,09g | Kohlh: 58,15g.   Frühstück: 365 Organic Brown Flax Seeds, Cranberries, Bragg Organic Apple Cider Vinegar, Splenda No Calorie Sweetener Packets, Water, Great Value 100% Natural Green Tea, Egg Yolk, Atkins Advantage Dark Chocolate Royale Shake, Heavy Cream, Coffee. Mittagessen: Latta Russian Kefir, Walnuts, Almonds. Abendessen: Atkins Blueberry Greek Yogurt Bar, Frieda's Celery Root, Chicken Feet, Cheddar Cheese. Snacks/Sonstiges: Fresh Lemon Juice. mehr...
3061 kcal Bewegung: Gehen (Flott) - 6,5 Km/h - 13 Minuten, Auto Fahren - 1 Stunde und 30 Minuten, Sitzen - 8 Stunden, Bodybuilding - 7 Minuten, Schlafen - 8 Stunden, Gehen (Langsam) - 3 Km/h - 30 Minuten, Ruhen - 5 Stunden und 40 Minuten. mehr...
Verlust von 3,2 kg pro Woche


Kommentare 
AWESOME !! thats a good steady rate to lose at! good work and stay WARM my friend!  
09 Mrz 15 vom Mitglied: redgirl1974
You are showing a 7.0 lb loss for the week! Awesome! Take care of yourself. We don't want you getting sick. 
09 Mrz 15 vom Mitglied: kattay
Thank you, Red! and Kat, no, it is not really 7 lb a week. That calculation is a little optimistic :-)I am really lucky to do 2 per week. Guys, thanks for looking out for me :-)I also started on some Vit C., just in case. Sunny and 50's here now... 
09 Mrz 15 vom Mitglied: auroraioanid
The 7.0 loss is what is showing on the blip beside "on diet Atkins". I don't know how FS calculates. Any drop is a great drop in my world :) 
09 Mrz 15 vom Mitglied: kattay

     
 

Einen Kommentar abgeben


Sie müssen sich anmelden, um einen Kommentar abgeben zukönnen. Klicken sie hier, um sich anzumelden.
 


auroraioanid's Gewichtsverlauf


App herunterladen
    
© 2024 FatSecret. Alle Rechte vorbehalten.