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Portionen:
1 Portion(en)
Vorbereitungszeit:
10 Minuten
Kochzeit:
30 Minuten
Mahlzeit Typ:
Vorspeisen
Frühstück
Mittagessen
Bewertung:
Average FatSecret member ranking Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
vom Mitglied: Sheonamcc

Egg & Asparagus Medley

An incredibly simple yet delicious guilt-free dish, perfect for a light meal.

Zutaten

Anleitung

  1. Snap the woody stems off the asparagus spears by hand (then trim in necessary). Cook asparagus until tender (by boiling or steaming).
  2. While your asparagus is cooking, boil the eggs.
  3. Leave both the eggs and asparagus to cook. In the mean time, melt the margarine (use butter if you prefer).
  4. Once finished cooking, blot the asparagus on a paper towel to remove some moisture then arrange on a plate.
  5. Remove boiled eggs from pot, cool briefly in some cold water (makes it easier to peel off the shell) then chop and place on top of the asparagus.
  6. Drizzle the melted margarine over the top of your dish, then grate/shave a little parmesan (or other cheese, but a hard Italian cheese works best with the flavor of the asparagus) and crack some black pepper over the top.
  7. Serve immediately and enjoy!
726 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
 

Rezensionen 
Awesome - I like my asparagus roasted - just toss it in olive oil and stick it under the broiler for a few minutes.
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23 Jun 10 vom Mitglied: kelykazelli
Made this for breakfast this morning and it was delicious. I loved how the parmesan works with the eggs and asparagus.
user vote
16 Feb 10 vom Mitglied: rjmeader
Perfect reipe for South Beach Phase 1
user vote
05 Nov 09 vom Mitglied: Susan Neff
Vorheriges 11 bis 13 von 13

     
 

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Ernährungsübersicht:

Es sind 282 Kalorien in 1 Portion Egg & Asparagus Medley.
Kalorien Analyse: 69% fett, 9% kohlh, 22% eiw.

Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
pro portion
Energie
1180 kJ
282 kcal
Fett
21,96g
Gesättigte Fette
5,736g
Einfach ungesättigte Fette
8,134g
Mehrfach ungesättigte Fette
5,721g
Kohlenhydrate
6,38g
Zucker
2,6g
Ballaststoff
2,4g
Eiweiß
16g
Natrium
738mg
Cholesterin
375mg
Kalium
400mg
14%
vom ETB*
(282 kal)
14% ETB
Kalorien Analyse:
 
Kohlenhydrate (9%)
 
Fett (69%)
 
Eiweiß (22%)
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien

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