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Portionen:
4 Portion(en)
Vorbereitungszeit:
15 Minuten
Kochzeit:
15 Minuten
Mahlzeit Typ:
Vorspeisen
Hauptgerichte
Beilagen
Bewertung:
Average FatSecret member ranking Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
vom Mitglied: smusillo

Vegetable Frittata Casserole

A super yummy, healthy veggie frittata casserole.

Zutaten

Anleitung

  1. Wisk eggs together with milk and pepper.
  2. Steam ear of corn in microwave by soaking a paper towel with water and wrapping it around the ear of corn. Place in microwave for 3 minutes. Cut corn off ear.
  3. Spray large skillet with no calorie non-stick cooking spray and sauté vegetables for 5 minutes.
  4. Add small amount of marinade from artichoke jar to coat vegetables. Sprinkle with garlic salt.
  5. Spray 9’’ round glass baking dish. Add vegetables. Add egg mixture and stir around until eggs are evenly distributed.
  6. Bake at 350 °F (175 °C). for 10 minutes. Broil for 5 minutes until eggs are set.
  7. Add parmesan cheese and broil 1 minute.
  8. Remove from oven and sprinkle with season salt. Cut into 4 wedges. Enjoy!
132 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
 

Rezensionen 
Excellent. Who would have ever thought of putting corn and parmesan cheese in an egg dish? I used Trader Joe's frozen grilled/roasted corn.
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24 Aug 14 vom Mitglied: Nobar
Delish! However, the cooking time is off. I cooked for about 20 min and broiled for 5.
user vote
30 Jan 13 vom Mitglied: growslow
Great taste...even as leftovers. Will difinitely make again!!
user vote
11 Jan 12 vom Mitglied: Madd Cat
I made this for a bridal luncheon dish - yes, the very first time I ever tried to make it! It was a HUGE success!! People wanted seconds...and the recipe! Thanks for an awesome dish!
user vote
26 Okt 10 vom Mitglied: MightyFull

     
 

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Ernährungsübersicht:

Es sind 225 Kalorien in 1 Portion Vegetable Frittata Casserole.
Kalorien Analyse: 47% fett, 24% kohlh, 29% eiw.

Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
pro portion
Energie
942 kJ
225 kcal
Fett
12,1g
Gesättigte Fette
5,64g
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
4,564g
Mehrfach ungesättigte Fette
1,177g
Kohlenhydrate
13,7g
Zucker
4,5g
Ballaststoff
3,2g
Eiweiß
17,08g
Natrium
629mg
Cholesterin
180mg
Kalium
350mg
11%
vom ETB*
(225 kal)
11% ETB
Kalorien Analyse:
 
Kohlenhydrate (24%)
 
Fett (47%)
 
Eiweiß (29%)
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien

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