Vorbereitungszeit: 5 Minuten
Kochzeit: 40 Minuten
Mahlzeit Typ:
Beilagen
Sonstiges
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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vom Mitglied: MyThyme
Spanish Style Brown Rice
Spanish style rice made with brown rice, tomato and peppers, chicken broth or bouillon.
Zutaten
Anleitung
- Over medium heat melt butter in a large and lightly toast rice for a few minutes. Add 2 crushed garlic cloves and continue to cook for another minute or two.
- Slowly stir in 2 cups of water with bouillon base added or use chicken stock/broth. Stir in tomatoes & chili peppers (like RoTel). Sprinkle sliced green onions on top. Cover.
- Reduce heat to lowest setting. Keep covered and allow to simmer slowly for 30 to 40 minutes (do not stir or remove lid during this time).
- After 30 minutes fluff rice with a fork. Allow to stay on stove uncovered to dry a little if needed.
- Produces 2 cups of rice.
140 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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Rezensionen
Easy and goes great with grilled chicken!
19 Aug 12 vom Mitglied: Aralith221
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 462 Kalorien in 1 Portion Spanish Style Brown Rice.
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Kalorien Analyse: 28% fett, 64% kohlh, 8% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
1933 kJ
462 kcal
Fett
14,34g
Gesättigte Fette
7,305g
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
2,992g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,458g
Kohlenhydrate
74,84g
Zucker
5,87g
Ballaststoff
4g
Eiweiß
9,52g
Natrium
1761mg
Cholesterin
30mg
Kalium
284mg
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (64%)
Fett (28%)
Eiweiß (8%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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