Vorbereitungszeit: 20 Minuten
Kochzeit: 2 Std.
Mahlzeit Typ:
Suppen
Hauptgerichte
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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vom Mitglied: Amanda Rose
Spilt Pea Soup with Ham & Vegetables
A great healthy version of split pea soup.
Zutaten
Anleitung
- Wash peas and drain them. In a pot, sauté onions and garlic in about 2 tsp of oil.
- Sauté celery, carrots, onion, garlic, and ham in large frying pan/skillet.
- After five minutes of browning of until soft, add to larger pot with peas and chicken stock, then cover the pot and let it come to a boil. Add salt and pepper to taste.
- Once it boils reduce heat and cook for about two hours (beans should be very soft by then). Make sure to check the water and consistency. You may need to add hot water if it becomes too thick.
- Note: based on a Weight Watchers recipe.
76 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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Rezensionen
I make this soup with out the celery
10 Nov 11 vom Mitglied: jaderra
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 364 Kalorien in 1 Portion Spilt Pea Soup with Ham & Vegetables.
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Kalorien Analyse: 14% fett, 56% kohlh, 30% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
1522 kJ
364 kcal
Fett
5,73g
Gesättigte Fette
1,274g
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
1,457g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,793g
Kohlenhydrate
52,82g
Zucker
8,48g
Ballaststoff
20,6g
Eiweiß
27,91g
Natrium
1606mg
Cholesterin
19mg
Kalium
1014mg
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (56%)
Fett (14%)
Eiweiß (30%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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