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Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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vom Mitglied: Arita
Lemon Mousse
A heavenly dessert.
Zutaten
Anleitung
- In a medium stainless steel saucepan over medium heat, combine yolks, whole eggs, Splenda, peel, and juice.
- Cook 4 minutes, whisking constantly, until thickened to a custard consistency.
- Remove from heat; pour into medium bowl and refrigerate until cold (about 30 minutes).
- Just before serving, fold in whipped topping until combined and lightened. Spoon into serving bowls.
- Note: making mousse is not hard, but you do have to watch the mixture carefully as it cooks, since it thickens quickly.
44 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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Rezensionen
I would prefer cream too. This looks very nice though, well done!
09 Nov 07 vom Mitglied: Walls
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Do you use lemon juice from Lemons. Ald so what Kind of Whipped topping are you using. I prefer homemade using Heavy whipping Cream.
18 Okt 07 vom Mitglied: DMark
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 186 Kalorien in 1 Portion Lemon Mousse.
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Kalorien Analyse: 39% fett, 50% kohlh, 11% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
777 kJ
186 kcal
Fett
8,43g
Gesättigte Fette
4,192g
Einfach ungesättigte Fette
2,712g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,966g
Kohlenhydrate
24,07g
Zucker
20,34g
Ballaststoff
0,2g
Eiweiß
5,2g
Natrium
42mg
Cholesterin
272mg
Kalium
85mg
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (50%)
Fett (39%)
Eiweiß (11%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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