Vorbereitungszeit: 5 Minuten
Kochzeit: 15 Minuten
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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Tasty fried tofu with piquant spices.
Zutaten
Anleitung
- Mix the paprika, cumin, coriander, salt and some freshly ground pepper on a plate and spread it out.
- Cut tofu in half, then slice each half horizontally to make four pieces. Dip the pieces into the spices, coating them all over.
- Heat the oil in a frying pan, add the tofu and cook until brown and crispy on one side, about 4-5 minutes. Turn the pieces over and cook the other side.
- Pour in the lemon juice. Let the mixture sizzle and bubble until the liquid disappears, then serve at once.
- Note: Based on the "Spicy Tofu" recipe from recipe from The Vegetarian Low-Carb Diet Cookbook by Rose Elliot.
79 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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Rezensionen
Perfect amount of spices, this is my go-to recipe for a delicious spicy tofu dinner.
12 Jun 14 vom Mitglied: mbrewer2011
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 184 Kalorien in 1 Portion Spicy Tofu.
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Kalorien Analyse: 61% fett, 14% kohlh, 26% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
770 kJ
184 kcal
Fett
13,64g
Gesättigte Fette
1,035g
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
6,738g
Mehrfach ungesättigte Fette
4,061g
Kohlenhydrate
6,86g
Zucker
0,74g
Ballaststoff
2,6g
Eiweiß
12,86g
Natrium
618mg
Cholesterin
0mg
Kalium
127mg
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (13%)
Fett (61%)
Eiweiß (26%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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