Vorbereitungszeit: 20 Minuten
Kochzeit: 30 Minuten
Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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Low carb and gluten free.
Zutaten
Anleitung
- Season chicken breasts with sea salt and black pepper on both sides. In a large sauté pan, over medium heat, pan sear the chicken breasts in 4 tablespoons of butter. Sear on both sides until golden brown. About 3 -4 minutes each side. Remove chicken from the pan and set aside (chicken will not be fully cooked at this stage).
- Using the same pan, reduce the heat to medium and add remaining butter and the minced garlic. Brown the garlic and butter for about 2 minutes.
- Keeping a medium heat add the red onions and sauté the onions until transparent. About 3-4 minutes.
- De-glaze the pan with the 1 cup of chicken stock. Using a rubber spatula, scrape off and mix any stuck on pieces of chicken and garlic. Add Italian seasoning and red pepper flakes. Bring to a boil over medium heat, then reduce to low to simmer. Let simmer 2-3 minutes.
- Add heavy whipping cream and allow to simmer for 10 minutes to allow sauce to thicken. Mix in parmesan cheese, sea salt and black pepper to taste.
- Add chicken back into the pan. Finish cooking the chicken in the sauce on low. Let simmer for 20 minutes.
- Serve as is or over low carb noodles and enjoy.
51 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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Rezensionen
Very good
18 Jan 24 vom Mitglied: MsVickiB
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 547 Kalorien in 1 Portion Chicken Scampi.
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Kalorien Analyse: 72% fett, 6% kohlh, 22% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
2289 kJ
547 kcal
Fett
43g
Gesättigte Fette
23,596g
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
2,708g
Mehrfach ungesättigte Fette
1,516g
Kohlenhydrate
7,58g
Zucker
4,99g
Ballaststoff
0,2g
Eiweiß
30g
Natrium
739mg
Cholesterin
186mg
Kalium
249mg
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (6%)
Fett (72%)
Eiweiß (22%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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