Vorbereitungszeit: 15 Minuten
Kochzeit: 1 Std.
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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vom Mitglied: dee
Honey Roasted Pumpkin
Honey glazed pumpkin is a wonderful side dish that's great with any roasted meat.
Zutaten
Anleitung
- Preheat oven to 375° F (190° C).
- In a bowl, pour oil and honey over pumpkin. Toss well.
- Place in an ovenproof dish and season with salt and pepper.
- Cover loosely with a piece of foil and roast for 40 minutes.
- Remove foil and bake for a further 20 minutes, or until pumpkin is golden.
221 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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Rezensionen
I put too much pepper and replaced honey with silan. Turned out great! My wife grabbed some.
29 Mai 14 vom Mitglied: msyairg
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I would skip the honey,use butternut squash, add onions, and root vegetables to bring out natural sweetness. Also sprinkle spices like Cardamom, nutmeg, cinnamon.
01 Jan 12 vom Mitglied: Lee.bern
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GOOD
26 Feb 08 vom Mitglied: sumin
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Not too bad?
13 Apr 07 vom Mitglied: Jen88
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Try without honey
29 Dez 06 vom Mitglied: laurs
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 46 Kalorien in 1 Portion Honey Roasted Pumpkin.
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Kalorien Analyse: 42% fett, 54% kohlh, 5% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
190 kJ
46 kcal
Fett
2,31g
Gesättigte Fette
0,341g
Einfach ungesättigte Fette
1,649g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,24g
Kohlenhydrate
6,66g
Zucker
3,66g
Ballaststoff
0,3g
Eiweiß
0,59g
Natrium
26mg
Cholesterin
0mg
Kalium
199mg
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (53%)
Fett (42%)
Eiweiß (5%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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