Vorbereitungszeit: 10 Minuten
Kochzeit: 20 Minuten
Mahlzeit Typ:
Snacks
Sonstiges
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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Egg crepes that can be used in so many ways.
Zutaten
Anleitung
- Lightly beat the eggs in a bowl and season with salt and pepper.
- Heat a crepe or omelet pan over medium to medium-high heat and lightly coat the bottom and sides with butter.
- Using a ladle, put enough egg in the pan to make a thin coating.
- When the eggs set, lift up with spatula and turn, try not to tear them.
- Cook one more minute on that side, then slide the crepe onto a dish.
- Continue making the rest. Enjoy!
- Note: great when filled with my Ground Beef Filling and topped with my Creamy Parmesan Sauce.
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Rezensionen
You can also cut the crepes into strips and use them instead of noodles in soup.
18 Mrz 10 vom Mitglied: agru
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 155 Kalorien in 1 Portion Egg Crepes.
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Kalorien Analyse: 65% fett, 2% kohlh, 33% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
650 kJ
155 kcal
Fett
10,9g
Gesättigte Fette
3,707g
Einfach ungesättigte Fette
4,059g
Mehrfach ungesättigte Fette
1,4g
Kohlenhydrate
0,79g
Zucker
0,77g
Ballaststoff
0g
Eiweiß
12,59g
Natrium
192mg
Cholesterin
426mg
Kalium
135mg
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (2%)
Fett (65%)
Eiweiß (33%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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