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Portionen:
6 Portion(en)
Vorbereitungszeit:
10 Minuten
Kochzeit:
15 Minuten
Mahlzeit Typ:
Vorspeisen
Beilagen
Mittagessen
Bewertung:
Average FatSecret member ranking Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
vom Mitglied: ADobs

Tuna Cakes

Delicious low fat tuna cakes that are sure to please.

Zutaten

Anleitung

  1. Mix all ingredients and refrigerate for 10 minutes (ideally overnight).
  2. Heat a large non-stick skillet sprayed with cooking spray on medium heat.
  3. Use ice cream scoop to add 1/3-cup portions of tuna mixture, in batches, to skillet. (Can also be baked in the oven at 350 °F (175 °C) for 10-15 minutes per side).
  4. Flatten into patties with back of spatula. Cook 6 minutes or until golden brown on both sides, carefully turning patties over after 3 minutes.
  5. For easier handling in the skillet - mix all ingredients. Shape into patties as directed. Place in single layer on baking sheet. Refrigerate 1 hour before cooking as directed.
  6. Note: you can mix up the ingredients as well with shredded carrots, or bread crumbs, green onions, celery, different spices, lobster or crab meat, etc.
132 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
 

Rezensionen 
Pretty good recipe. Use lower sodium tuna and it is even better.
user vote
28 Feb 12 vom Mitglied: GwpMersch
Satisfies the urge for "fried" with a healthy dose of protein and not much fat.
user vote
20 Sep 11 vom Mitglied: kclab

     
 

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Ernährungsübersicht:

Es sind 189 Kalorien in 1 Portion Tuna Cakes.
Kalorien Analyse: 30% fett, 25% kohlh, 45% eiw.

Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
pro portion
Energie
791 kJ
189 kcal
Fett
6,28g
Gesättigte Fette
2,862g
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
1,754g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,437g
Kohlenhydrate
11,49g
Zucker
3,08g
Ballaststoff
0,8g
Eiweiß
21,16g
Natrium
562mg
Cholesterin
63mg
Kalium
186mg
9%
vom ETB*
(189 kal)
9% ETB
Kalorien Analyse:
 
Kohlenhydrate (25%)
 
Fett (30%)
 
Eiweiß (45%)
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien

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