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Portionen:
4 Portion(en)
Vorbereitungszeit:
5 Minuten
Kochzeit:
15 Minuten
Mahlzeit Typ:
Suppen
Bewertung:
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vom Mitglied: rdiesel

Low Carb Pumpkin Soup

A savory pumpkin soup with a touch of heat turns this into a savory low carb treat packed with beta-carotene.

Zutaten

Anleitung

  1. Place a medium saucepan over moderate heat. Once warm, add the butter and heat until melted.
  2. When butter is hot, add the onions and sauté, stirring occasionally until tender, about 3-4 minutes.
  3. Add 3/4 teaspoon pumpkin pie spice and 1/4 teaspoon cayenne pepper to the saucepan. Stir just to combine and cook for 2 minutes.
  4. Add the canned pumpkin and broth to the saucepan, stir, and let simmer for 8 minutes. Remove from heat.
  5. Puree the soup with an immersion blender or transfer to a traditional blender, or whisk by hand until creamy. Stir in the evaporated cream mixing completely.
  6. Top with fresh chopped parsley or basil if desired.
  7. Note: a small pinch of each of the following ground spices can be substituted for pumpkin pie spice: mace, cinnamon, ginger, cloves, allspice, nutmeg.
106 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
 

Rezensionen 
add 1/4 tsp chili powder increase pumpkin pie spice to 2 tsp add 2 tbsp cinnamon sugar 9-10 dashes of hot sauce
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04 Jan 13 vom Mitglied: greencat6789

     
 

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Ernährungsübersicht:

Es sind 154 Kalorien in 1 Portion Low Carb Pumpkin Soup.
Kalorien Analyse: 62% fett, 30% kohlh, 8% eiw.

Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
pro portion
Energie
644 kJ
154 kcal
Fett
10,88g
Gesättigte Fette
7,102g
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
3,007g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,129g
Kohlenhydrate
12,06g
Zucker
5,14g
Ballaststoff
4,8g
Eiweiß
3,07g
Natrium
223mg
Cholesterin
38mg
Kalium
280mg
8%
vom ETB*
(154 kal)
8% ETB
Kalorien Analyse:
 
Kohlenhydrate (30%)
 
Fett (62%)
 
Eiweiß (8%)
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien

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