Vorbereitungszeit: 5 Minuten
Kochzeit: 45 Minuten
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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vom Mitglied: Biz319
Roasted Cauliflower Broccoli Soup
Pure comfort food on a cold wintery day.
Zutaten
Anleitung
- Heat oven to 400° F (200° C). Toss chopped cauliflower, broccoli and garlic with the olive oil, and roast for 30 minutes.
- Meanwhile, heat the butter in a large pot or dutch oven. Add the celery and carrot and saute for about 10 minutes.
- Whisk in the salt, pepper, paprika, thyme and flour and continue to cook for 2 minutes.
- Add the wine and water, whisking to combine with the flour mixture.
- Slowly add the broth and bring the mixture to a boil, then reduce the heat and simmer for 10 minutes.
- Add the cauliflower, broccoli and garlic to pot. Using a stick blender, puree well. Remove from heat and stir in half and half.
- Top with bacon bits or serve with crusty bread or crackers.
74 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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Rezensionen
I substitute half a cup of Greek Yogurt for the half & half because it's what I had on hand and it worked great.
12 Feb 12 vom Mitglied: AZGuy70
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 125 Kalorien in 1 Portion Roasted Cauliflower Broccoli Soup.
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Kalorien Analyse: 28% fett, 55% kohlh, 18% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
523 kJ
125 kcal
Fett
3,9g
Gesättigte Fette
1,671g
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
1,512g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,478g
Kohlenhydrate
17,16g
Zucker
5,93g
Ballaststoff
5,2g
Eiweiß
5,54g
Natrium
826mg
Cholesterin
6mg
Kalium
696mg
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (54%)
Fett (28%)
Eiweiß (18%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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