Vorbereitungszeit: 12 Minuten
Kochzeit: 1 Std. 30 Minuten
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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Easy to make and filling low calorie side dish to go with just about any meat.
Zutaten
Anleitung
- Preheat the oven to 315 °F (150 °C).
- Peel the beets, turnips, carrots and parsnips.
- Cut the beets, turnips, and potatoes into quarters. Then cut similarly sized pieces of carrot, parsnip and cauliflower.
- Place all the veggies in a large roasting pan. season with salt and pepper. Add fresh herbs.
- Roast at 315 °F covered in aluminum foil for 30 minutes. Stir vegetables
- Cook another 30 minutes. Stir vegetables again.
- Place back in the over, uncovered this time - checking every 10 minutes until done (should be fork tender).
- Let cool and serve!
226 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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Rezensionen
Added some garlic and onions as well as a few tbsp of olive oil... delicious!!!
23 Feb 13 vom Mitglied: qwertyjuan
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 88 Kalorien in 1 Portion Slow Roasted Root Vegetables.
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Kalorien Analyse: 4% fett, 86% kohlh, 11% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
369 kJ
88 kcal
Fett
0,37g
Gesättigte Fette
0,077g
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
0,065g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,133g
Kohlenhydrate
20,14g
Zucker
7,45g
Ballaststoff
5,3g
Eiweiß
2,57g
Natrium
83mg
Cholesterin
0mg
Kalium
600mg
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (85%)
Fett (4%)
Eiweiß (11%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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