Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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vom Mitglied: anvil
Lemon Dill Sole
A simple sole recipe that's very healthy to eat.
Zutaten
Anleitung
- Preheat oven to 450 °F (320 °C).
- Cover a metal plate in tin foil (makes clean up easy).
- Place the fillet of sole (frozen or thawed) on the plate.
- Drown the fish in real lemon juice - be generous.
- Generously sprinkle dill weed on the fish.
- When the oven reaches 450 °F start cooking, and leave it in until done. If the sole was thawed it takes about 6 minutes, frozen takes about 17 minutes.
- Note: Sole fillets are not typically too big, so you might want two if you're really hungry.
44 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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Rezensionen
Goes really weel with Zesty Cauliflower. Same oven temp and same cooking time!
31 Mai 07 vom Mitglied: anvil
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Substitute the lemon juice.
16 Mai 07 vom Mitglied: laurs
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 207 Kalorien in 1 Portion Lemon Dill Sole.
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Kalorien Analyse: 11% fett, 31% kohlh, 58% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
866 kJ
207 kcal
Fett
2,79g
Gesättigte Fette
0,561g
Einfach ungesättigte Fette
0,407g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,743g
Kohlenhydrate
17,54g
Zucker
5,86g
Ballaststoff
1,4g
Eiweiß
32,31g
Natrium
189mg
Cholesterin
78mg
Kalium
940mg
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (31%)
Fett (11%)
Eiweiß (58%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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