Leek & Red Pepper Omelette
Vorbereitungszeit: 5 Minuten
Kochzeit: 10 Minuten
Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Mittagessen
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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vom Mitglied: webmuffin
Leek & Red Pepper Omelette
A low calorie but tasty leek and red pepper omelette.
Zutaten
Anleitung
- Chop the leek and red pepper into small chunks.
- Put the olive oil into a frying pan over a moderate heat.
- Add the red pepper and leek to the pan. Cook for 5 minutes, stirring occasionally, until the leeks and pepper have softened.
- Mix the eggs with the oregano, salt, and pepper.
- Pour the egg mixture into the pan with the leek and peppers.
- Cook for a few minutes then flip the omelette over and cook for a few minutes more on the other side.
- Fold the omelette in half and serve onto a plate.
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 205 Kalorien in 1 Portion Leek & Red Pepper Omelette.
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Kalorien Analyse: 59% fett, 18% kohlh, 24% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
858 kJ
205 kcal
Fett
13,62g
Gesättigte Fette
3,423g
Einfach ungesättigte Fette
6,649g
Mehrfach ungesättigte Fette
1,869g
Kohlenhydrate
9,13g
Zucker
4,37g
Ballaststoff
2,1g
Eiweiß
12,22g
Natrium
285mg
Cholesterin
372mg
Kalium
315mg
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (17%)
Fett (59%)
Eiweiß (24%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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