Mahlzeit Typ:
Beilagen
Salate und Salatdressings
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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High in fiber with lots of flavor.
Zutaten
Anleitung
- Bring the broth to a boil.
- Add the bulgur, and sprinkle with salt, pepper, and curry powder.
- Cover and cook for 5 minutes, stir in peas, carrots, and cabbage (both chopped fine).
- Cook an additional 3 minutes or until all the liquid is absorbed.
- Fluff with a fork.
- Note: adapted from a recipe by Robin Miller (The Food Network).
23 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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Rezensionen
Be sure to get the quick cooking bulgur. One serving is 3 points. I serve it with the lettuce wraps, using up the extra cabbage and carrot from that recipe (and to tie the flavors together).
18 Sep 07 vom Mitglied: angelathomas
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 163 Kalorien in 1 Portion Curried Wheat Salad.
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Kalorien Analyse: 5% fett, 77% kohlh, 18% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
680 kJ
162 kcal
Fett
0,97g
Gesättigte Fette
0,232g
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
0,212g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,305g
Kohlenhydrate
33,4g
Zucker
2,71g
Ballaststoff
8,9g
Eiweiß
7,55g
Natrium
308mg
Cholesterin
0mg
Kalium
329mg
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (77%)
Fett (5%)
Eiweiß (18%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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