Vorbereitungszeit: 15 Minuten
Kochzeit: 1 Std. 15 Minuten
Mahlzeit Typ:
Brot und Backwaren
Mittagessen
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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A yummy seed loaf.
Zutaten
Anleitung
- Mix all the dry ingredients together in a large mixing bowl.
- Add the yoghurt, cottage cheese and beaten eggs, and mix together very well.
- Add the melted butter and mix with a whisk until well combined.
- Pour the batter into a lined loaf pan.
- Bake in a preheated oven at 175 °C for 70-80 minutes.
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Rezensionen
Mine came really delish and beautifully brown! I used pecan flour instead of almond flour as it was considerably cheaper. A larger loaf than usual banting bread and nice and high. I managed easily to get 20 slices which I froze and use 1 at a time, mostly for toast. Using the RMR carb counter, the info -per slice/portion is as follows: 57.6g of which 3.34g =carbs, 13.71g = fat, 7.73 = protein. Thanks for sharing Donaldja!
15 Jan 16 vom Mitglied: jeannehemsted
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can you advise grams on fats, carbs etc please.
19 Nov 14 vom Mitglied: LesleyRabie
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Great tasting and texture
11 Aug 14 vom Mitglied: tryinghard58
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Makes nice toast, especially with Marmite:-). Might need to trim the crust if it burns (due to the high fat content).
07 Aug 14 vom Mitglied: Donaldja
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 176 Kalorien in 1 Portion LCHF Bread.
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Kalorien Analyse: 72% fett, 11% kohlh, 16% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
738 kJ
176 kcal
Fett
14,78g
Gesättigte Fette
3,776g
Transfette
0,05g
Einfach ungesättigte Fette
2,561g
Mehrfach ungesättigte Fette
2,58g
Kohlenhydrate
5,24g
Zucker
0,99g
Ballaststoff
2,9g
Eiweiß
7,5g
Natrium
270mg
Cholesterin
95mg
Kalium
80mg
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (12%)
Fett (72%)
Eiweiß (16%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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