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Portionen:
8 Portion(en)
Vorbereitungszeit:
20 Minuten
Kochzeit:
1 Std. 30 Minuten
Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Mittagessen
Bewertung:
Average FatSecret member ranking Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
vom Mitglied: chillieundpepper

Acorn Squash Casserole

Acorn squash with diced apple and ground pork, sprinkled with fresh grated Parmesan cheese.

Zutaten

Anleitung

  1. Cut acorn squash in half and place in an oven safe dish upside down, with about an 1/2 inch of water. Bake on 350 °F (175 °C) for 45 minutes or till done (squash will be soft to the touch).
  2. Add all the spices to the ground pork, mix well and brown in skillet till pink is gone. Set aside and let cool.
  3. Dice apple and grate cheese.
  4. When ground pork has cooled off somewhat add the freshly grated Parmesan cheese to it and mix.
  5. Scrape the squash out of its skin using a spoon. Spread the puree like substance in an oven safe dish. Top with diced apple and the ground pork mixture.
  6. Bake at 400 °F (205 °C) for about 30 minutes till cheese has melted and the top is medium brown.
45 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
 

Rezensionen 
very dry. flavors ok but will not make again.
user vote
23 Aug 15 vom Mitglied: DebMora

     
 

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Ernährungsübersicht:

Es sind 263 Kalorien in 1 Portion Acorn Squash Casserole.
Kalorien Analyse: 50% fett, 22% kohlh, 29% eiw.

Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
pro portion
Energie
1102 kJ
263 kcal
Fett
14,64g
Gesättigte Fette
6,098g
Einfach ungesättigte Fette
6,055g
Mehrfach ungesättigte Fette
1,19g
Kohlenhydrate
14,4g
Zucker
2,94g
Ballaststoff
2,2g
Eiweiß
19,18g
Natrium
827mg
Cholesterin
60mg
Kalium
556mg
13%
vom ETB*
(263 kal)
13% ETB
Kalorien Analyse:
 
Kohlenhydrate (21%)
 
Fett (50%)
 
Eiweiß (29%)
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien

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