Vorbereitungszeit: 10 Minuten
Kochzeit: 20 Minuten
Mahlzeit Typ:
Brot und Backwaren
Mittagessen
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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vom Mitglied: JenRuby
Low Carb Bread
Low carb flax bread.
Zutaten
Anleitung
- Melt butter in a large bowl. Add all other ingredients and whisk together really well.
- Take 6 oven safe bowls, ramekins or tins, basically anything that will give you the shape and size you want.
- Divide batter up evenly among the 6 tins, you’ll end up with approximately 1/3 cup of batter in each tin.
- Bake at 350 °F (175 °C) for 20 minutes.
- Let them cool for a few minutes, then carefully slice each bun. Toast them to desired crispness and enjoy.
65 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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Rezensionen
Have made this recipe but limited the artificial sweetner to 1/4 tsp. Splenda Naturals (stevia). Have also cut the number of yolks and replaced each with 1 TBSP. more of flaxseed meal and 1/2 TBSP.water with good results.
23 Jul 18 vom Mitglied: Kazoo Man
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Nice when craving bread on a low carb diet. It has the consistency of corn bread. I used a muffin tin to make these.
22 Nov 17 vom Mitglied: zMouseHeart
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 233 Kalorien in 1 Portion Low Carb Bread.
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Kalorien Analyse: 66% fett, 15% kohlh, 19% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
975 kJ
233 kcal
Fett
17,35g
Gesättigte Fette
8,741g
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
4,31g
Mehrfach ungesättigte Fette
2,428g
Kohlenhydrate
9,14g
Zucker
1,06g
Ballaststoff
6g
Eiweiß
11,29g
Natrium
479mg
Cholesterin
235mg
Kalium
105mg
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (15%)
Fett (66%)
Eiweiß (19%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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