Bewertung:
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vom Mitglied: rkd314
French Mushroom Soup
A warming, super healthy mushroom soup.
Zutaten
Anleitung
- Soak the dried mushrooms in 2 cups warm water for 30 minutes. Save the liquid, and rinse the mushrooms several times. Chop them.
- Chop the onion, leek, carrot and fresh mushrooms. Sauté in butter with the dried chopped mushrooms.
- Add the remaining water and the chopped tomatoes. Also add the mushroom water, after straining it through a coffee filter.
- Add a bay leaf, salt and pepper to taste. Bring soup to a boil, and then let it simmer till carrots are soft.
- Stir in the milk. Serve.
- Note: you can also add chopped fresh dill and parsley.
60 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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Rezensionen
without the butter, and milk, it would be great
11 Apr 09 vom Mitglied: Fattouna82
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 71 Kalorien in 1 Portion French Mushroom Soup.
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Kalorien Analyse: 23% fett, 61% kohlh, 16% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
296 kJ
71 kcal
Fett
2,04g
Gesättigte Fette
1,116g
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
0,471g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,206g
Kohlenhydrate
12,34g
Zucker
4,84g
Ballaststoff
2,2g
Eiweiß
3,3g
Natrium
44mg
Cholesterin
5mg
Kalium
416mg
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (61%)
Fett (23%)
Eiweiß (16%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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