Vorbereitungszeit: 30 Minuten
Mahlzeit Typ:
Beilagen
Salate und Salatdressings
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
|
vom Mitglied: amm1114
Japanese Cucumber Salad
A healthy make-over salad with terrific authentic Japanese flavors.
Zutaten
Anleitung
- The cucumbers can be peeled, cut lengthwise, seeded, and sliced into thin half moons.
- In a large bowl, combine cucumbers and salt; mix well.
- Add sugar, soy sauce, rice wine vinegar, and sesame oil; mix well.
- Sprinkle with sesame seed and mix.
- Let marinate for 20 minutes before serving.
- To serve, divide salad among individual chilled plates.
853 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
|
Rezensionen
Yum! Used reduced-sodium soy sauce to cut down the sodium a bit. Made a perfect side to seared tuna. I also toasted the sesame seeds first, to give them better flavor. Love how quick and easy this one is. I think I'll be making it often this summer!
29 Mrz 11 vom Mitglied: gnat824
|
I love this for summer, or to remind me of summer in the winter. I use the hot house cucumbers so it doesn't have to be peeled or seeded. I also cut the salt out completely; you really don't need it with the soy sauce.
29 Mrz 11 vom Mitglied: dreapuff15
|
I loved this recipe!
14 Okt 10 vom Mitglied: acwlary
|
very nice receipe..i cut the sugar and salt in half..thankyou!
03 Jun 10 vom Mitglied: Bruce61
|
How much is a serving? Maybe I've missed where it is but is it a cup? Half cup? Thanks
21 Mai 10 vom Mitglied: Spotts71
|
It is very satisfying and delicious! So delicious that I will have it today; again!!!
13 Mai 10 vom Mitglied: Feshbran
|
This salad is sooo good and healthy... And what's great is that it barely has any calories...
12 Mai 10 vom Mitglied: Mom2Jade
|
I don't have blood pressure issues, so the sodium content is fine with me, but maybe try cutting it in half and see how it tastes. This recipe with shredded cabbage instead of cuccumber is also fntastic. I have put this recipe on a sticky note in my kitchen cupboard, I love it so much.
10 Mai 10 vom Mitglied: soccer-girlbev
|
SODIUM!!!! DARN!!!!!!!!! dont you see how high that is?
26 Mrz 10 vom Mitglied: whozdania
|
|
|
|
|
|
Dieses Rezept begutachten
Sie müssen sich anmelden, um dieses Rezept zu überprüfen. Klicken sie hier, um sich anzumelden.
|
|
|
Weitere Rezepte finden
|
Filtern durch Mahlzeit Typ
Beilagen
Salate und Salatdressings
Neuesten Rezepte
Eine gesunde und wärmende Suppe, ideal für kaltes Wetter.
|
Sättigende und super gesunde Muffins, ideal für einen Nachmittagssnack.
|
Diese eingelegte Curry-Zucchini ist süß-sauer, ein toller Salatersatz oder als Beilage zum Raclette.
|
Ein köstliches und gesundes Brot, das Sie genießen werden.
|
|
Ein Rezept vorschlagen
Ernährungsübersicht:
|
|
Es sind 45 Kalorien in 1 Portion Japanese Cucumber Salad.
|
|
Kalorien Analyse: 41% fett, 51% kohlh, 8% eiw. |
|
Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
187 kJ
45 kcal
Fett
2,04g
Gesättigte Fette
0,297g
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
0,77g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,87g
Kohlenhydrate
5,8g
Zucker
4,09g
Ballaststoff
0,5g
Eiweiß
0,89g
Natrium
808mg
Cholesterin
0mg
Kalium
94mg
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (51%)
Fett (41%)
Eiweiß (8%)
|
|
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
|