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Portionen:
1 Portion(en)
Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Bewertung:
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vom Mitglied: Arita

Asian Chicken and Vegetables Salad

A good recipe for Weight Watchers.

Zutaten

Anleitung

  1. Rinse the vegetables under cold water until thawed; drain and blot well.
  2. Toss in a bowl with the chicken (cooked, cubed, boneless, skinless).
  3. In another bowl, mix seasoned rice vinegar, soy sauce, sesame oil, and red chili sauce to taste.
  4. Pour over the salad and toss to combine.
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Ernährungsübersicht:

Es sind 542 Kalorien in 1 Portion Asian Chicken and Vegetables Salad.
Kalorien Analyse: 47% fett, 21% kohlh, 32% eiw.

Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
pro portion
Energie
2268 kJ
542 kcal
Fett
28,68g
Gesättigte Fette
4,272g
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
11,138g
Mehrfach ungesättigte Fette
11,799g
Kohlenhydrate
28,62g
Zucker
7,95g
Ballaststoff
8,9g
Eiweiß
43,11g
Natrium
3140mg
Cholesterin
82mg
Kalium
594mg
27%
vom ETB*
(542 kal)
27% ETB
Kalorien Analyse:
 
Kohlenhydrate (21%)
 
Fett (47%)
 
Eiweiß (32%)
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien

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