Vorbereitungszeit: 20 Minuten
Kochzeit: 30 Minuten
Mahlzeit Typ:
Beilagen
Mittagessen
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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vom Mitglied: Chenyne1
Roasted Harvest Vegetables
Really good and easy to prepare vegetables.
Zutaten
Anleitung
- Place vegetables in a large bowl. Combine the remaining ingredients; drizzle over vegetables and toss to coat. Transfer to two greased 15" x 10" x 1" baking pans.
- Bake, uncovered, at 400° F (200° C) for 30-35 minutes or until tender, stirring occasionally.
- Note: based on a recipe from Taste of Home magazine by Amy Loga.
382 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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Rezensionen
I really loved this recipe, it tastes fabulous!
I changed it a little based on what I had in the house. I used 1/4 tsp of pepper, 1/4 tsp of garlic salt, 4 tbls of light olive oil, 1 onion, 3 potatoes, baby carrots and 1 pkg of frozen broccoli florets. I also baked it or 45 min.
19 Okt 12 vom Mitglied: Jeanettekm
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Very good, definately will make again!!
03 Mai 12 vom Mitglied: Jakeuwell
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I very much enjoyed this! Veggies turned out perfect. I will definitely make this again. :)
14 Mrz 11 vom Mitglied: brittantom
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 192 Kalorien in 1 Portion Roasted Harvest Vegetables.
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Kalorien Analyse: 29% fett, 62% kohlh, 8% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
802 kJ
192 kcal
Fett
6,38g
Gesättigte Fette
0,906g
Einfach ungesättigte Fette
4,399g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,783g
Kohlenhydrate
30,74g
Zucker
4,25g
Ballaststoff
4,2g
Eiweiß
4,18g
Natrium
102mg
Cholesterin
0mg
Kalium
929mg
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (63%)
Fett (29%)
Eiweiß (8%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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