Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Bewertung:
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Skillet cooked halibut with wine and capers.
Zutaten
Anleitung
- Heat the oil and butter in a large skillet over medium-high heat.
- Season halibut pieces with salt and pepper and dredge in flour.
- Fry the halibut until golden brown on both sides and fish flakes easily, about 6-7 minutes total.
- Remove from pan and transfer to dinner plates keeping warm.
- Return pan to heat; pour wine into the hot empty skillet and use a spatula to scrape any browned bits from the bottom.
- Let the wine reduce by half then stir in the garlic and capers.
- Let sauce simmer for a minute to blend flavors and then pour sauce over fish and serve.
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 256 Kalorien in 1 Portion Halibut Piccata.
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Kalorien Analyse: 45% fett, 13% kohlh, 42% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
1071 kJ
256 kcal
Fett
11,87g
Gesättigte Fette
4,51g
Einfach ungesättigte Fette
4,816g
Mehrfach ungesättigte Fette
1,454g
Kohlenhydrate
7,35g
Zucker
0,28g
Ballaststoff
0,4g
Eiweiß
24,73g
Natrium
255mg
Cholesterin
52mg
Kalium
544mg
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (13%)
Fett (45%)
Eiweiß (42%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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