Vorbereitungszeit: 30 Minuten
Kochzeit: 30 Minuten
Mahlzeit Typ:
Brot und Backwaren
Desserts
Frühstück
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
|
Classic banana bread (or muffins) with a twist.
Zutaten
Anleitung
- Pre-heat oven to 350 °F (175 °C). Melt butter and pour into large bowl.
- Add bananas and mash. Add grated zucchini and shredded carrots. Mix well.
- Add sugar, beaten egg, and vanilla.
- Sprinkle in baking soda and salt and mix. Add flour and mix well.
- Pour in 4x8" loaf pan or two muffin trays (6 large each). Makes 1 loaf or 12 large muffins.
- Bake loaf for 60-75 minutes. Bake muffins for approx 20-30 minutes.
- Let cool on tray and serve.
640 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
|
Rezensionen
Excellent recipe..also added cinnamon, nutmeg, and replaced some of the flour with ALMOND Flour, which is just ground almonds...very good texture.
11 Jun 13 vom Mitglied: demetra bengle
|
Made these the first day of our diet and everyone loved them even the kids will make them again. thank you for sharing the recipe!!!!!
20 Jul 12 vom Mitglied: avengergrl64
|
I don't like bananas.... but this was an amazing muffin. Definitely will keep making.
19 Apr 12 vom Mitglied: bbratt
|
great for a snack, vs pop and candy
25 Feb 12 vom Mitglied: exxtoexx
|
YUMMMMM
02 Feb 12 vom Mitglied: ummor242
|
absolutely delicious. will certainly try them again with the applesauce this time! does anyone happen to know how many points they are? i'd like to bring some to a friend on weight watchers
21 Okt 11 vom Mitglied: lolazu
|
awesome breaky snack. used the suggestions above, substituting applesauce for the butter, adding cinnamon, and walnuts. Used turbinado sugar, and Truvia.
10 Jul 11 vom Mitglied: rainbowkishz
|
Super yummy muffins!!! Perfect for farmers' market season. I didn't change anything except that I had only two bananas, so I increased the carrots a little. These came out perfectly and will enjoy one for breakfast tomorrow morning. :)
02 Jul 11 vom Mitglied: amtrebletrouble
|
yummy, I did the alter version with splenda, whole wheat flower and apple sauce. I made them as muffins and eats as a quick and easy breakfast. I pop them in the microwave for about 15 seconds and they are great.
12 Mai 11 vom Mitglied: jkbabe85
|
I loved these muffins the first time I made them. I am making another batch as we speek. This time I added a 1 teas. cinnamon and about 1/4 cup walnuts. I bet they will be even better. I will let you know. :)
07 Mai 11 vom Mitglied: debhut
|
|
|
|
|
Dieses Rezept begutachten
Sie müssen sich anmelden, um dieses Rezept zu überprüfen. Klicken sie hier, um sich anzumelden.
|
|
|
Weitere Rezepte finden
|
Filtern durch Mahlzeit Typ
Brot und Backwaren
Desserts
Frühstück
Neuesten Rezepte
Eine kohlenhydratarme und glutenfreie Pizza, die für Sie geeignet ist.
|
Bunter, leckerer und gesunder Salat mit Zitronen- und Orangensaft.
|
Feuchtes, leckeres und einfaches Kuchenrezept, das Sie lieben werden.
|
Einfache und gesunde Alternative zum klassischen Pfannkuchen.
|
|
Ein Rezept vorschlagen
Ernährungsübersicht:
|
|
Es sind 223 Kalorien in 1 Portion Banana Zucchini Carrot Bread.
|
|
Kalorien Analyse: 23% fett, 71% kohlh, 6% eiw. |
|
Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
933 kJ
223 kcal
Fett
5,88g
Gesättigte Fette
3,427g
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
1,526g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,377g
Kohlenhydrate
40,17g
Zucker
20,79g
Ballaststoff
1,6g
Eiweiß
3,3g
Natrium
165mg
Cholesterin
34mg
Kalium
178mg
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (71%)
Fett (23%)
Eiweiß (6%)
|
|
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
|