Mahlzeit Typ:
Brot und Backwaren
Desserts
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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Make the most of fresh sweet peaches.
Zutaten
Anleitung
- Pre-heat oven to 400 °F (200 °C).
- Cut peaches in half and remove pits. Cut each half into 8 slices.
- Combine peaches, sugar, lemon juice, cinnamon and cornstarch in a medium bowl and set aside.
- Melt butter in sauce pan. Crush gingersnaps into fine crumbs; place into melted butter and combine.
- Pat crumb mixture into bottom of a 9" ceramic or glass pie plate; make sure crumbs are evenly distributed.
- Starting at edge of pie plate arrange peaches in concentric circles so that they cover the entire service of the place forming a flower like pattern. Pour any remaining liquid from peach mixture evenly over top of pie.
- Bake pie in bottom 1/3 of oven for 20 minutes; reduce heat to 325 °F (160 °C) and bake for 40 minutes more.
- Remove from oven and cool completely (about 2 hours). Slice into 8 pieces just before serving.
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 166 Kalorien in 1 Portion Gingersnap Peach Pie.
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Kalorien Analyse: 24% fett, 71% kohlh, 4% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
696 kJ
166 kcal
Fett
4,69g
Gesättigte Fette
2,232g
Einfach ungesättigte Fette
1,659g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,413g
Kohlenhydrate
31,07g
Zucker
19,71g
Ballaststoff
2g
Eiweiß
1,86g
Natrium
104mg
Cholesterin
8mg
Kalium
247mg
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (72%)
Fett (24%)
Eiweiß (4%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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