Vorbereitungszeit: 20 Minuten
Kochzeit: 20 Minuten
Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
|
vom Mitglied: Pats
Turkey Meatloaf
Moist and flavorful meatloaf.
Zutaten
Anleitung
- Mix seasoning with the ground meat.
- Form into a loaf; it should feel firm enough to hold together.
- Spray a loaf pan with butter flavored cooking spray.
- Add the meat loaf and sprinkle with additional garlic and pepper.
- Cover pan with foil and place in a 350 °F (175 °C) oven for 20 minutes.
- Check meat, uncover and cook to 160 °F (70 °C).
- Allow to cool slightly then slice half inch slices.
- Note: four slices are good for dinner, the rest for lunch another day.
102 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
|
Rezensionen
A little heavy on the pepper. I added basil and onion. This recipe is easily modified to suit your taste.
03 Nov 13 vom Mitglied: munkema
|
I added some bbq sauce for flavor and chopped onions for texture. The first time I made meatloaf without bread crumbs and egg and it turned out very well.
25 Mai 10 vom Mitglied: Cberthiaume
|
We thought it was horrible as well. Too spicy and I like spicy. I like the idea of the egg or bacon. May be willing to give it another shot.
02 Jul 08 vom Mitglied: esherrett
|
sounds very good will be trying. especially for phase 1
28 Mrz 08 vom Mitglied: cathleen7182
|
I added red bell peppers and chopped onion. It was surprisingly good! I hardly even use beef anynmore for anything.
07 Feb 08 vom Mitglied: redrose2427
|
ill have to try this one, but i normally put different colored peppers in mine, onion. plus different kind of spices.
06 Feb 08 vom Mitglied: steeler74386
|
It was horrible, unless the amounts are wrong cause it was too strong with the pepper?
15 Nov 07 vom Mitglied: gigglebox1
|
great loaf i put vrggies chopped to get more filler in it
11 Nov 07 vom Mitglied: patricia black
|
This recipe has possibilities for endless variations. Wrap the loaf before baking, with strips of turkey bacon, or add a couple boiled(and cooled and peeled) eggs to the ground meat and season with sage and celery salt. Sprinkle with paprika and crushed rosemary before baking. Or add green olives to the ground meat with oregano and garlic and shape, bake, allow to cool, and slice into luncheon meat.
25 Okt 07 vom Mitglied: Pats
|
|
|
|
|
Dieses Rezept begutachten
Sie müssen sich anmelden, um dieses Rezept zu überprüfen. Klicken sie hier, um sich anzumelden.
|
|
|
Weitere Rezepte finden
|
Filtern durch Mahlzeit Typ
Hauptgerichte
Neuesten Rezepte
Einfache und gesunde Alternative zum klassischen Pfannkuchen.
|
Ein köstliches und gesundes Brot, das Sie genießen werden.
|
Leicht, lecker und reich an Eiweiß.
|
Eine gesunde und wärmende Suppe, ideal für kaltes Wetter.
|
|
Ein Rezept vorschlagen
Ernährungsübersicht:
|
|
Es sind 362 Kalorien in 1 Portion Turkey Meatloaf.
|
|
Kalorien Analyse: 48% fett, 6% kohlh, 46% eiw. |
|
Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
1513 kJ
362 kcal
Fett
18,95g
Gesättigte Fette
5,154g
Transfette
0,62g
Einfach ungesättigte Fette
7,076g
Mehrfach ungesättigte Fette
4,626g
Kohlenhydrate
5,38g
Zucker
1,08g
Ballaststoff
1,4g
Eiweiß
40,71g
Natrium
216mg
Cholesterin
179mg
Kalium
624mg
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (6%)
Fett (48%)
Eiweiß (46%)
|
|
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
|