Vorbereitungszeit: 10 Minuten
Kochzeit: 15 Minuten
Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Beilagen
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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vom Mitglied: cheapthrillz
Pasta with Ricotta, Broccoli and Tomatoes
This simple and inexpensive whole wheat pasta meal is creamy without feeling heavy like an Alfredo sauce.
Zutaten
Anleitung
- Prepare whole-wheat pasta noodles per package directions.
- While cooking, steam the broccoli and slice the grape tomatoes into halves and set both aside.
- After draining the pasta, immediately stir in the ricotta so it melts over the pasta. Stir in the broccoli and tomatoes.
- Add salt and pepper to taste and red pepper flakes for zip!
- Note: despite the simple ingredients list, these nutrient-packed foods provide whole grains, fiber and calcium.
71 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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Rezensionen
I'd try it, the numbers are about right, but I would use corn pasta not wheat pasta.
Kate 1962
26 Sep 11 vom Mitglied: kate1962
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 373 Kalorien in 1 Portion Pasta with Ricotta, Broccoli and Tomatoes.
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Kalorien Analyse: 19% fett, 62% kohlh, 19% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
1560 kJ
373 kcal
Fett
8,77g
Gesättigte Fette
4,27g
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
0,397g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,199g
Kohlenhydrate
63,4g
Zucker
5,26g
Ballaststoff
10,7g
Eiweiß
19,37g
Natrium
339mg
Cholesterin
23mg
Kalium
218mg
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (62%)
Fett (19%)
Eiweiß (19%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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