Vorbereitungszeit: 15 Minuten
Kochzeit: 40 Minuten
Mahlzeit Typ:
Suppen
Mittagessen
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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This delightfully smooth soup is perfect for a winters day.
Zutaten
Anleitung
- Combine onion, water and garlic in a heavy saucepan over low heat. Cover and simmer 8 to 10 minutes, stirring frequently until water evaporates and onion is tender.
- Stir in celery and thyme and cook for 2 minutes.
- Add stock and potatoes. Increase heat to high and bring to a boil. Reduce heat to medium-low, cover and simmer for 25 minutes, or until potatoes are tender.
- Puree potato mixture in a food processor or a blender in batches, if necessary.
- Return puree to same pot. Stir in milk and simmer over low heat until heated through.
- Season with salt and pepper to taste. Serve soup sprinkled with green onions.
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 80 Kalorien in 1 Portion Two Potato Soup.
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Kalorien Analyse: 10% fett, 74% kohlh, 16% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
335 kJ
80 kcal
Fett
0,94g
Gesättigte Fette
0,229g
Einfach ungesättigte Fette
0,384g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,28g
Kohlenhydrate
15,34g
Zucker
4,63g
Ballaststoff
1,8g
Eiweiß
3,27g
Natrium
511mg
Cholesterin
1mg
Kalium
370mg
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (74%)
Fett (10%)
Eiweiß (16%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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