Vorbereitungszeit: 5 Minuten
Kochzeit: 25 Minuten
Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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vom Mitglied: Lucybell33
Red Bean and Pepper Chili
A hearty chili that you can top with a spoonful of natural yogurt.
Zutaten
Anleitung
- Spray a non-stick saucepan lightly with oil and when hot, tip in the onion, garlic and pepper.
- Cover and cook over medium heat for about 5 minutes, stirring occasionally, until softened and just beginning to turn golden brown.
- Stir in the beans, sweetcorn (no need to drain it), tomatoes, stock, chili sauce, tomato puree and sugar.
- Bring just to the boil, cover and simmer gently for about 5 minutes, stirring occasionally.
- Serve with bread or rice.
53 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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Rezensionen
Delicious! Especially if you add a little bit of low fat cheese and low fat/fat free sour cream! Doesn't even need the added bread/rice because it's perfectly satisfying, and so easy to make!
02 Mrz 10 vom Mitglied: CupcakeQueen
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 261 Kalorien in 1 Portion Red Bean and Pepper Chili.
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Kalorien Analyse: 6% fett, 78% kohlh, 16% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
1090 kJ
260 kcal
Fett
2,02g
Gesättigte Fette
0,324g
Einfach ungesättigte Fette
0,546g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,887g
Kohlenhydrate
54,94g
Zucker
14,31g
Ballaststoff
13,3g
Eiweiß
11,3g
Natrium
1270mg
Cholesterin
0mg
Kalium
998mg
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (78%)
Fett (6%)
Eiweiß (16%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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