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Portionen:
4 Portion(en)
Vorbereitungszeit:
8 Minuten
Kochzeit:
30 Minuten
Mahlzeit Typ:
Vorspeisen
Hauptgerichte
Mittagessen
Bewertung:
Average FatSecret member ranking Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
vom Mitglied: dancingdeer

Salmon Cakes

Salmon cakes made with canned salmon and no bread crumbs.

Zutaten

Anleitung

  1. Preheat oven to 375 °F (190 °C), and spray cookie sheet with olive oil spray.
  2. Drain salmon and remove bones.
  3. Chop onion, add to salmon. Add egg and spices to salmon. Mix together.
  4. Form into 4 patties and place on cookie sheet. Bake for approximately 30 minutes, or until browned.
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Rezensionen 
Very good. I added some finely diced celery, and used lemon juice on the cooked cakes.
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29 Mai 18 vom Mitglied: alicepayne1
I usually cook these on the stovetop and smaller cakes. Delicious.
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05 Feb 16 vom Mitglied: Kaarrenn
also if you add 1/4 (Wheat Wheat and add your own seasoning) of the amount of breadcrumbs if you prefer to use them
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25 Jun 14 vom Mitglied: splendiferous21
Easy and delicious. I added a grated yellow squash (small)to the mix, next time I'll add a zuchinni instead.
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24 Okt 13 vom Mitglied: Thing 1
I just made this! It came out a little dry, but that's probably just my own experience with cooking fish. I also made some aoli sauce to go with this, and together they were perfect!
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08 Sep 13 vom Mitglied: duaimei
My husband and I love them.
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29 Aug 13 vom Mitglied: Charley25

     
 

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Ernährungsübersicht:

Es sind 162 Kalorien in 1 Portion Salmon Cakes.
Kalorien Analyse: 35% fett, 5% kohlh, 60% eiw.

Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
pro portion
Energie
677 kJ
162 kcal
Fett
6,28g
Gesättigte Fette
1,259g
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
0,883g
Mehrfach ungesättigte Fette
1,764g
Kohlenhydrate
1,92g
Zucker
0,57g
Ballaststoff
0,3g
Eiweiß
24,43g
Natrium
403mg
Cholesterin
131mg
Kalium
9mg
8%
vom ETB*
(162 kal)
8% ETB
Kalorien Analyse:
 
Kohlenhydrate (5%)
 
Fett (35%)
 
Eiweiß (60%)
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien

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