Roasted Brussels Sprouts & Sweet Potatoes
Vorbereitungszeit: 10 Minuten
Kochzeit: 30 Minuten
Mahlzeit Typ:
Beilagen
Mittagessen
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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vom Mitglied: LuC2
Roasted Brussels Sprouts & Sweet Potatoes
A tasty side dish or accompaniment to a vegetarian meal.
Zutaten
Anleitung
- Preheat oven to 450° F (230° C).
- Trim woody stem off sprouts and split in half. Scrub sweet potatoes and cut into chunks about the size of your brussels sprouts.
- Rinse and thoroughly drain vegetables. Add all ingredients to a very large bowl and toss or stir to coat.
- Pour vegetable mixture onto 15"x20" baking sheet (foil lined or sprayed with nonstick aerosol). Arrange into a single layer.
- Roast vegetables until tender and caramelized, about 30 minutes. Give the vegetables a stir on the baking pan halfway through cooking.
- Serve hot or room temperature.
- Note: you can sub 'pure' maple syrup for agave.
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 226 Kalorien in 1 Portion Roasted Brussels Sprouts & Sweet Potatoes.
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Kalorien Analyse: 32% fett, 58% kohlh, 10% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
947 kJ
226 kcal
Fett
8,56g
Gesättigte Fette
1,22g
Einfach ungesättigte Fette
5,943g
Mehrfach ungesättigte Fette
1,075g
Kohlenhydrate
35,3g
Zucker
11,29g
Ballaststoff
8,2g
Eiweiß
6,04g
Natrium
276mg
Cholesterin
0mg
Kalium
837mg
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (58%)
Fett (32%)
Eiweiß (10%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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