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Portionen:
10 Portion(en)
Vorbereitungszeit:
30 Minuten
Kochzeit:
10 Std.
Mahlzeit Typ:
Suppen
Hauptgerichte
Bewertung:
Average FatSecret member ranking Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
vom Mitglied: FakePlasticLala

Crockpot Chicken Chili

A delicious, low fat, high fiber and hearty meal.

Zutaten

Anleitung

  1. Drain beans.
  2. Combine beans, onion, tomato sauce, diced tomatoes with chilies, and taco seasoning in a slow cooker.
  3. Place whole (thawed) chicken breasts on top and cover.
  4. Cook on low for 10 hours or on high for 6 hours.
  5. Half hour before serving, remove chicken breasts and shred. Return chicken to slow cooker and stir back in.
  6. Top with fresh cilantro, reduced fat cheese, and/or light or fat-free sour cream. Serve with cornbread, low-fat chips, or rice.
  7. Note: this makes a lot and it is even better the next day for lunch!
2745 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
 

Rezensionen 
Looks really delicious! I will certainly make it.
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12 Okt 21 vom Mitglied: ProfDavis
IT was really good.
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09 Feb 17 vom Mitglied: chevelle502
Very, very good :)
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11 Jan 16 vom Mitglied: RegisteredUser
I like the chicken in the crockpot with the chili... goood stuff
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09 Jul 15 vom Mitglied: Brandynne
Easy and Tasty
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08 Mrz 15 vom Mitglied: cmsomm
I am going to try this one! Sunds so yummy!
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29 Okt 14 vom Mitglied: K Lu
I made my own taco seasoning mix with Hatch chili powder, Emeril's Southwest Essence, cocoa powder, cumin, Mexican oregano. Followed the rest of the recipe exactly. Topped with plain non-fat yogurt and a sprinkling of cheese. Super good!!
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22 Okt 14 vom Mitglied: bringonhealthy
yes
user vote
23 Aug 14 vom Mitglied: graciousxoxo
I made this recipe for dinner tonight and it is very filling and delicious.
user vote
19 Feb 14 vom Mitglied: LadyZombierella
Excellent!!!!!!!!!!!!
user vote
10 Nov 13 vom Mitglied: MandaB00
1 bis 10 von 83 Weiter

     
 

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Ernährungsübersicht:

Es sind 199 Kalorien in 1 Portion Crockpot Chicken Chili.
Kalorien Analyse: 7% fett, 48% kohlh, 45% eiw.

Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
pro portion
Energie
831 kJ
199 kcal
Fett
1,46g
Gesättigte Fette
0,258g
Transfette
0,017g
Einfach ungesättigte Fette
0,228g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,303g
Kohlenhydrate
23,07g
Zucker
4,72g
Ballaststoff
6,8g
Eiweiß
21,91g
Natrium
1003mg
Cholesterin
40mg
Kalium
381mg
10%
vom ETB*
(199 kal)
10% ETB
Kalorien Analyse:
 
Kohlenhydrate (48%)
 
Fett (7%)
 
Eiweiß (45%)
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien

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